Behandelingen

Spiritueel gesprek

We hebben allemaal wel eens momenten dat het niet zo lekker gaat. Onze dierbaren staan soms te dichtbij. Het is dan fijn om alles waar je tegen aanloopt in je leven, bv. verdriet, verlies na scheiding/ overlijden, mentale en/of fysieke blokkades, burn-out, stress, angsten, vragen over werk, liefde, etc., te bespreken met een onafhankelijke warm persoon. Ik wil je graag hierin begeleiden in een veilige en liefdevolle omgeving, waarin ik o.a. gebruik maak van “channeling”. Dit is een manier om dichterbij jezelf te komen via een ander (in dit geval mij). Mijn energie van mij en van mijn helpers, helpen jou dus om op een dieper niveau bij jezelf te komen. Maar ook om jou boven je angsten uit te tillen, zodat ik jouw ware licht kan tonen. Zodra het licht zichtbaar wordt voor jezelf ben ik overbodig en hebben we die brug niet meer nodig naar je hogere zelf. Ik ben niet een doel, maar een middel om je je ware kracht weer te laten stromen. Ik wijs je de weg en jij gaat hem bewandelen. 

Je kunt ook een spiritueel gesprek boeken die op twee thema’s extra diep zal ingaan:

  • relatie/ liefde in de nieuwe tijd
  • nieuwetijdskinderen

Reading

Doordat ik contact maak met energie van boven, kan ik via deze ‘samenwerking’ doorgekomen boodschappen voor jou delen. In deze channeling verbindt ik me met mijn hogere zelf en de energie van boven werkt bemiddelend. Dit alles schrijf ik op papier voor jou zodat je het altijd kunt nalezen. Ook is het mogelijk via een spiritueel gesprek, of telefonisch consult alles na te bespreken.

“ik luister met liefde naar de boodschappen die mijn lichaam geeft”

Dit schrijven, de reading: geeft je een helder inzicht over het thema dat je aan het uitzoeken bent, of het proces waar je nu in zit of voor staat. Het is een kijkje in jezelf en je weg, wat kan bijdragen aan je groei en ontwikkeling. Ik schrijf op wat jij daar mij onbewust over laat zien en wat ik daar van boven over door mag krijgen. Wat speelt er nu, waar ben je naar op weg, wat wil je en welke ontwikkelingen komen er. Nieuwsgierig: neem contact met me op….

Healing​

Soms is het nodig om lichamelijk loslaten te ervaren omdat ervaringen en emoties kunnen vastzitten in ons lichaam. Door emoties als angst, verdriet, woede, etc., kan onze energieflow stagneren. We moeten meer leren luisteren naar ons lichaam. Healing betekent letterlijk heling, de overdracht van universele lichtenergie om onbalans terug in balans te krijgen. Het energielichaam en de chakra’s opruimen via shambala energie  zorgt voor nieuwe en schone energie. De shambala healing combineer ik met voetreflex en een rustgevende en holistische massage die ook gericht is op niet alleen de spieren maar ook op geestelijke ontspanning. Shambala-reiki is het werken met universele levenskracht. Het stukje voetreflex is om de chemische stofjes af te voeren, want de voeten zijn de poort naar je gezondheid en je hele lijf. De energie waar ik mee werk bestaat uit licht en liefde.

Kaartenlegging

Zoek je naar inzicht in bepaalde aspecten in je leven, of heb je of krijg je maar geen antwoord op je levensvragen?. Een kaart reading geeft antwoord op verschillende vragen en geeft je inzicht zodat jij weer een volgende stap kunt maken. Al jouw vragen zijn voor te leggen. Via channelen ben ik een tolk die informatie mag doorgeven, dit keer via kaarten, dit is voor sommige mensen extra fijn als bevestiging van boven op hun vragen. Dit is ook mogelijk na een spiritueel gesprek, reading en of healing.

Relatie en liefde in de nieuwe tijd

Relaties ondergaan nu een grote transformatie door de hartgedragen energie van nu.
Relaties zijn de bron van de diepste emoties in jezelf, van vreugde naar diepe zielen pijn. In deze tijd is er de gelegenheid om op het gebied van relaties tot diepe heling te komen. Vaak gaat onze afwijzingspijn en/of relatie pijn, terug naar onze geboortepijn. Je denkt dat jouw pijn door je ouders, of partner komt, maar het is een oeroude pijn in jezelf. In dit spirituele-liefdesgesprek help ik je je (oude) pijn te omarmen en te helen, ook geef ik je tools en inzichten over de soorten relaties:

  • karmische relaties
  • helende relaties
  • tweelingzielen/soulmates/zielsverwanten
  • liefde in jezelf!.

Ook help ik je naar het hartgedragen bewustzijn. Liefde in je hart wil zeggen dat je diep in jezelf ervaart dat je een geheel bent met al het andere. Liefde houdt zich niet bezig met wat zou moeten, maar met wat is. Je zou liefde een mystieke stroom kunnen noemen. Je kunt deze stroom voelen door alles los te laten, je oordelen, je verwachtingen, je ego, je verlangens, wat goed is en wat fout is. Want liefde is vrij. Liefde vraagt niets, het is!. Ik geef je tools, oefeningen, inzichten en ruimte om te praten en te helen om dichtbij jezelf te blijven ook in een relatie. Dit kan ook in combinatie met healing en massage, zodat de liefde in jou weer mag stromen.

Nieuwetijdskinderen en HSP

Deze kinderen komen, net als mijn eigen kinderen, met een hogere energie binnen. Ze hebben een hoge gevoeligheid waardoor ze wijs maar ook kwetsbaar zijn. Ze voelen zich vaak anders en soms ook onbegrepen en eenzaam. Vooral de onderdrukking, discipline en orde in de maatschappij brengen verwonding in hun gevoelsleven. Ze voelen zich niet thuis en hebben moeite om ook aarding te vinden. Ik ga ze helpen beter te leren aarden, zodat ze volledig leren in het nu aanwezig te zijn en sterker te leren staan op aarde. Het is belangrijk ze te helpen om geduld te vinden om hun energie te kanaliseren en te beheersen zonder zichzelf te onderdrukken. Ook zet ik oefeningen in, zoals tekenen en geef ik holistische massage en/of healing. Ik start de behandeling door het kind een tekening te laten maken. Dit is een mooie en speelse manier om het kind te leren kennen. De tekeningen zijn niet alleen mooi maar ook onthullend. Ze laten zien hoe het kind zich zelf en de wereld om zich heen ervaart. Het zijn eigenlijk berichten uit de kinderziel. De holistische massage en/of healing is erg belangrijk als toevoeging, want aanraken is een ontdekkingstocht naar het gevoel. Een massage kun je opvoeren. Elke keer een stapje verder op weg naar voelen, heling maar ook rustig worden en in contact te komen met het eigen lichaam, totdat het kind zich veilig voelt en vertrouwen krijgt in zichzelf en de aanraking. Aanraken is een simpele manier om emoties los te laten en weer in balans te komen en balans te vinden. De massage is helend en waardevol op alle niveaus. Mijn doel is kinderen in kracht te laten groeien in een wereld die hen overweldigt en de ouders te helpen met de uitdaging, om deze bijzondere kinderen op te voeden. Niet verlegenheid of angst is de onderliggende eigenschap bij deze kinderen maar de mooie sensitiviteit. Voornamelijk de opvoeding bepaald of het tot uitdrukking komen van sensitiviteit een voordeel of een bron van angst wordt. Ik wil je helpen als ouder je gevoel te verlichten zodat je weer kunt ontspannen over je kind.