liefdescoachgesprek

Liefde de sleutel tot geluk. Hoe meer je liefhebt, hoe beter je tegenslagen aankunt en hoe gelukkiger je zult zijn. Een op liefde gebaseerde relatie is een relatie waarin jij de ander wilt helpen om uit te groeien tot een compleet mens, twee mensen die op aarde willen stralen. Vele onder ons zoeken een partner die ons compleet maakt. In plaats van onze partner te helpen bij zijn of haar groei, belemmeren we die groei juist. Omdat we ons niet compleet voelen hebben we allerlei angsten. Vanuit die angst proberen we onze partner te controleren. Hoe meer je liefde geeft en anderen toestaat jou liefde te geven, hoe meer je het gevoel hebt dat je leeft. Liefde kijkt met het hart en ziet de hele persoon. Liefde is wat je ervaart als jouw ziel de ziel van de ander ziet.

De bedoeling is dat jullie elkaar gaan helpen met jullie innerlijke groei. Elkaar helpen te groeien door in contact te staan met je ziel. Je niet meer door angst te laten leiden maar door liefde. Met als doel te leren voelen en communiceren naar elkaar. Samen werken aan een hartsverbinding. Iemand die uit zijn hart leeft zit in een hoge trilling. Je gaat ondersteuning en adviezen krijgen. Voelt de relatie niet meer als vroeger, is er iets veranderd bij jou of je partner, of allebei. Of kost het je teveel energie, is er sprake van een ander, geen vertrouwen, verlatings-en of bindingsangst?. Ik ga jullie leren wat er voor nodig is om elkaar weer te vinden.

Ik maak jullie als partners bewust dat jullie in elkaars spiegel kijken. Het oplossen van de drie grootste irritaties over en weer kan de kwaliteit van jullie relatie enorm verbeteren. Het is wel nodig dat jullie bereid zijn naar jullie eigen proces te willen kijken zonder oordelen. Ik help jullie de liefde die je voor elkaar hebt weer te laten stromen. Dit brengt meer stroming en vervulling in de liefde. Kiezen jullie uit liefde voor begeleiding dat we in het stukje donker het lichtje voor jullie weer weten te vinden. Dit gesprek gaat jullie meer kennis geven over jezelf en je partner. Door mijn antennes, heldervoelend, helderhorend en mijn gidsen van boven, zie ik meer dan jullie willen laten zien. Ik zet jullie aan het werk, wel blijf ik met zachtheid aanwezig voor advies en ondersteuning. Ik zal jullie wijzen naar de plekken waar de liefde stroomt.

Wil je gecoacht worden in de liefde?. Loop je vaker tegen dezelfde problemen aan in relaties?. Heb jij je afgesloten voor de liefde?. Jij verdient het om gezien en bemind te worden. Ik wil je helpen je ook weer volledig open te stellen voor de liefde. Op een veilige manier laat ik je zien dat je angsten ongegrond zijn en achter je muur vandaan te komen. Ik help je om je weer open te stellen en te voelen. Hoe trek je de juiste partner aan, werken aan zelfliefde en je te helpen met blokkades in de liefde en je gevoelsleven. Hiervoor maak ik gebruik van coachgesprekken, healing en holistische massage.