Spiritueel coach gesprek

Soms heb je in een bepaalde fase van je leven behoefte aan een vorm van begeleiding en ondersteuning. We kijken dan samen naar jouw leven, je eventuele problemen en je hulpvraag. Ik kijk ook naar de dieperliggende en spirituele betekenis en oorzaken. Dit gesprek of deze gesprekken kunnen je helpen om jezelf en je eigen gedrag beter te begrijpen. Je krijgt inzicht in wie je bent als persoon, je weg daar naar toe en je levenspad. Ik geef je een luisterend oor, de kans dichterbij jezelf te komen en wonden uit het verleden te doen genezen. Hierdoor kan je meer rust, energie en zelfvertrouwen gaan ervaren. Het gesprek mag je opnemen op je eigen telefoon. Je kunt het dan nog eens rustig terug luisteren. Vaak kun je zoveel informatie niet in 1 keer verwerken.

De sessies duren vaak 60 tot 90 minuten, soms is er slechts 1 gesprek nodig, maar vaak ook vinden er meerdere gesprekken plaats, bij het boeken van drie gesprekken, is het tarief van het derde gesprek gratis.

Ook biedt ik jou de mogelijkheid aan na ons eerste coachingsgesprek een maand lang te kunnen appen of mailen voor extra begeleiding op afstand en het beantwoorden van jouw eventuele vragen.